ласкаво просимо

  • Замовляйте та консультуйтеся за телефоном 0 800 30 83 30 (безкоштовно) Пн-Пт 9:30-18:00

переглянути кошик
0.00 грн (кошик пустий)

У Вас немає товарів у кошику.

 
умови доставкиумови оплатиклуб день народженняпоради та статті

Політика конфіденційності

Вступ

Ця політика конфіденційності визначає, як mothercare.ua буде зберігати і використовувати інформацію про Вас. Це стосується всього веб-сайту. Будь-які зміни в даній політиці будуть розміщені у розділі Правила та умови. Mothercare є торговою маркою компанії ТОВ "ЕМ БІ ГРУП". Mothercare.ua незмінно поважає Вашу приватність. Ми створили наш веб-сайт таким чином, що Ви можете відвідати веб-сайт без необхідності називати себе або розкривати які-небудь персональні дані. Як тільки Ви вирішите надати нам будь-яку персональну інформацію, Ви можете бути впевнені, що вона буде використовуватися тільки у відповідності з цією Політикою конфіденційності. Для Вашої безпеки ми діємо відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Безпека

Mothercare.ua захищає Вашу конфіденційність. Ми прийняли всі необхідні заходи, щоб переконатися, що будь-яка інформація, яку Ви нам надаєте, в тому числі дані банківських карток, залишається приватною і безпечною, і що Ваш платіж і реєстраційна інформація обробляється з повною конфіденційністю. При розміщенні замовлення або інформації про рахунок ми використовуємо безпечний сервер. Безпечне програмне забезпечення сервера (протокол SSL) шифрує всю інформацію, яку Ви відправляєте нам. Крім того, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», ми слідуємо строгим процедурам безпеки при зберіганні та розкритті інформації, яку Ви надали нам, для запобігання несанкціонованого доступу. Наші заходи безпеки означають, що ми можемо вимагати документ, що засвідчує особу, перш ніж ми зможемо розкрити Вам персональну інформацію. Якщо у Вас є запитання про безпеку платежів, будь ласка, зв'яжіться з нами, натиснувши на Зворотній звязок.

Що ми збираємо?

Ми збираємо таку інформацію:

Що ми робимо з зібраною інформацією?

Ми надсилатимемо на Вашу електронну адресу та телефон інформацію про нові товари, спеціальні пропозиції та послуги, або іншу інформацію Mothercare та інших компаній, які, на нашу думку, можуть Вас зацікавити, якщо Ви не попросите нас не робити цього при реєстрації в якості користувача на сайті.

Час від часу, ми також можемо використовувати Вашу інформацію для зв'язку з Вами з метою дослідження ринку. Ми можемо зв'язатися з Вами електронною поштою, телефоном або звичайною поштою.

Поширення персональної інформації

Якщо Ви користуєтесь сайтом, Ви погоджуєтеся, що ми можемо використовувати Ваші персональні дані для цілей, викладених у цій заяві, якщо Ви не відмовились надавати нам дані для використання.

Ми не продаємо, не розповсюджуємо, не здаємо в оренду Вашу персональну інформацію третім особам, крім випадків наявності Вашого на це дозволу або обставин, передбачених законодавством. Ми можемо розкривати Вашу персональну інформацію для наших маркетологів, якщо Ви не сповістите нас, що не бажаєте цього.

Ваша персональна інформація може зберігатися та оброблятися в будь-якій країні. Надаючи нам будь-яку Персональну інформацію, Ви надаєте згоду на передачу інформації в країни за межами України.

Коли Ви надаєте будь-яку інформацію онлайн, звертайте увагу на прапорець, який можна натиснути, щоб повідомити нам, що Ви не хочете, щоб інформація використовувалась будь-якою людиною в цілях прямого маркетингу. Якщо Ви раніше не забороняли нам використовувати Вашу персональну інформацію в цілях прямого маркетингу, Ви можете передумати в будь-який момент, написавши нам.

Підписки на електронну пошту

Якщо Ви вибрали теми підписок електронної пошти Mothercare і хочете змінити настройки, Ви можете зробити це, увійшовши в "Моя сторінка" в будь-який час.

Якщо Ви хочете відписатися від повідомлень електронної пошти Mothercare, Ви можете зробити це, натиснувши на посилання відмови від підписки в нижній частині будь-якого отриманого Вами листа, або змінити ваші уподобання при вході на Вашу сторінку.

Сайти третіх осіб

Наш сайт може містити посилання на веб-сайти третіх осіб. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності веб-сайтів, керованих третіми особами, на які є посилання з нашого сайту, та за забезпечення конфіденційності третіми особами при проведенні рекламних інтернет-компаній. Включення посилань на Сайті не означає підтримки відповідного сайту нами. Ви повинні бути обережними і читати політику конфіденційності інших сайтів.

Наша політика щодо Cookies

Що таке cookies?

Cookies - це невеликі текстові файли, розміщені на Вашому комп'ютері веб-сайтами, які Ви відвідуєте. Вони роблять взаємодію з сайтами швидшою і простішою.

Види cookies

На цьому сайті ми використовуємо два види cookies:

Тимчасові Cookies: Це тимчасові Cookies, які зберігаються під час Інтернет сесії. Вони автоматично видаляються з Вашого комп'ютера або пристрою, коли Ви закриваєте браузер.

Деякі речі, які виконують тимчасові cookies:

Постійні Cookies: Це Cookies, які не видаляються з комп'ютера або пристрою після того, як Ви відвідали наш сайт. Ці файли допомагають нам пам'ятати Вас і Ваші уподобання, коли Ви повернетеся на сайт знову.

Деякі речі, які виконують постійні cookies:

Cookies, які ми використовуємо

У наведеній нижче таблиці міститься докладна інформація про cookies, які ми використовуємо і чому. Дані, які ми збираємо і записуємо з допомогою cookies, повністю анонімні. Файли cookies ніколи не містять ніяких Ваших персональних даних.

 

Назва Cookie Призначення
Coremetrics, Google Analytics Збирають інформацію про те, як відвідувачі користуються нашим сайтом. Ця інформація нам потрібна для покращення сайту. Ці файли збирають анонімну інформацію, таку як кількість відвідувачів сайту, звітки приходять відвідувачі і сторінки, які вони відвідали.
Avail Забезпечує відвідувачів нашого сайту рекомендаціями про те, що інші клієнти переглянули та придбали на нашому сайті. Цей файл також дозволяє нашим клієнтам брати участь в нашій спільноті.
Bazaarvoice Дозволяє нашим клієнтам читати і писати відгуки про продукцію.
Pluck Дозволяє нашим клієнтам читати і писати відгуки про продукцію.
Tradedoubler Показує нам, як наші відвідувачі знаходять наш веб-сайт, що допомагає нам визначити, які джерела інформації є найбільш ефективними. Ми можемо нагороджувати деякі зовнішні веб-сайти за посилання відвідувачів на наш сайт.
Responsys Дозволяє нам відслідковувати, якщо наші відвідувачі прийшли на наш сайт через канал нашої електронної пошти, що дозволяє нам писати кращі і більш цікаві для Вас листи.
Addthis, Twitter Дозволяє нашим відвідувачам взаємодіяти з Facebook, Twitter і Вконтакте.
Datacash Дозволяє нам приймати оплату та приймати Ваше замовлення.
Scene7 Дозволяє нашим відвідувачам бачити зображення товарів.
Doubleclick Показує нам відвідувачів, які використовують пошукову систему і переходять за посиланнями з платної реклами, що допомагає нам покращити наш онлайн-канал маркетингу і забезпечити краще відвідування.

 

Як керувати cookies?

Більшість веб-браузерів дозволяють контролювати cookies через настройки браузера. Ви можете подивитись, як керувати cookies, натиснувши на посилання нижче, яке відповідає Вашому браузеру:

Microsoft Internet Explorer

Google Chrome

Safari

Mozilla Firefox

Opera

Якщо Ви користуєтесь іншим браузером або використовуєте мобільний пристрій, зверніться до інструкції з користування, де має бути детально описано, як керувати cookies. Щоб дізнатися більше про cookies і як ними керувати, Ви можете відвідати www.allaboutcookies.org.

Будь ласка, пам'ятайте, що це посилання на сайт третьої сторони. Ми не несемо відповідальності за його зміст.

Що станеться, якщо вимкнути cookies?

Вимкнення cookies може вплинути на функціонування нашого сайту. Наприклад, Ви не зможете:

Будь ласка, пам'ятайте, що якщо Ви бажаєте вимкнути Cookies, Ви повинні будете робити це кожного разу, заходячи на наш сайт.

Наша політика щодо Cookies не поширюється на сторонні веб-сайти, які пов'язані з Mothercare. Якщо Ви перейшли за посиланням на інший сайт, він може встановити Cookies на Вашому комп'ютері. Щоб зрозуміти, які файли використовуються цими компаніями, і як вони використовують дані, будь ласка, прочитайте їх політику конфіденційності. Ми не несемо ніякої відповідальності за сайти третіх сторін.

Як дозволити Cookies

Google Chrome

  1. Запустіть Google Chrome

  2. У вкладці Налаштування, виберіть Налаштування

    Chrom

  3. Виберіть Показати додаткові налаштування

    Chrome

  4. Натисніть кнопку Налаштування контенту в розділі Особисті дані

  5. Поставте галочку навпроти Дозволяти збереження локальних даних

    Chrome

  6. Натисніть Готово

  7. Перезавантажте Google Chrome

Internet Explorer 

  1. У вкладці Сервіс, виберіть Властивості оглядача

    IE6

  2. Виберіть закладку Конфіденційність

  3. Натисніть кнопку За замовчуванням (або вручну опустіть бігунок вниз до Середнього) в Установках. Натисніть OK

    IE6

Mozilla/Firefox

  1. Виберіть меню Інструменти

  2. Виберіть пункт Налаштування... в меню.

  3. Виберіть вкладку Приватність.

    firefox

  4. Виберіть Історія, Буде використовувати ваші настройки...

  5. Поставте галочку на Приймати кукі з сайтів

  6. Збережіть зміни, натиснувши Ok.

Opera 

  1. Виберіть меню Налаштування

  2. Виберіть пункт Загальні налаштування

  3. Виберіть розділ Cookies

    Opera

  4. Поставте галочку на Приймати cookies

  5. Збережіть зміни, натиснувши Ok

Зворотній зв'язок

Якщо у Вас виникли будь-які запитання про нашу політику щодо cookies, будь ласка, зв’яжіться з нами.

-->